2011. szeptember 22., csütörtök

Sajnálom...:S

Sziasztok! Nos... rossz hírrel jöttem. Nem szeretnék kertelni meg semmi egyéb, csak azt szeretném mondani, hogy mostantól a blog határozatlan ideig szünetel. Az okokat pedig máris mondom; előbb a zárás mellé tettem a voksom, de végül mégis a szünet mellett döntöttem. Legfőbb oka, hogy mostanság nem írok. Nincs időm rá egyáltalán, és amikor esetleg van néhány óra szabadidőm azt sem azzal töltöm. Teljesen felborult az írási tempóm, amit a sulinak és más dolgoknak köszönhetek.
Másrészt pedig nagyon elszomorít, hogy alig jár valaki a blogra. Nem tudom, de szerintem már csak alig 2-3 ember olvassa a történetet. Ezért nem érzem értelmének, hogy a következő hetekben folytassam. Na, jó. Most kicsit úgy hangzott, mintha nem lenne fontos az a néhány emberke, holott igenis azok. Csak... szóval, aki ír, tudja, hogy mennyi melóval jár 1-1 rész megírása, és nem akarok feszült lenni amiatt, hogy esetleg nem tudom hozni az ígért időpontra meg ilyenek. Inkább a sulira koncentrálnék most.
Azonban történhet olyan, hogy majd a suli szünetekben megleplek titeket 1-1 új fejezettel. Mert ugyebár olyankor mindenki ráér és remélhetőleg nekem is visszajön az íráshoz a kedvem.
A másik lehetőség - amin még mindig gondolkodom -, hogy átírom ezt a történetet úgy, hogy ne fanfiction legyen, hanem saját, és talán egyszer a könyvesboltok polcaira kerülhet:) Ebben az esetben magától értetődően bezárom a blogot!
Azt viszont nagyon sajnálom, hogy a legjobb részek előtt hagytam abba. De! Ha az előbb írtak valóra válnak, akkor majd a saját kezetekben olvasva tudhatjátok meg a következő történéseket.
Röviden: tényleg sajnálom, hogy ezt kell tennem mert, hogy őszinte legyek imádom ezt a történetet írni, sokkal jobban, mint az előzőt. De most ezt a szünetet helyesnek érzem.
A chatben egyébként ugyanúgy elértek, ha esetleg lenne kérdésetek!
Puszi, Molly

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Én nagyon sajnálom, hogy szünetelteted a blogot mert nagyon szeretm amit írsz és mindig nagyon várom a következő részeket és remélem, hogy nem zárod be végleg és, hogy hamar folytatod mert endem nagyon lesújtott, hogy nem olvashatom a törid úgy mint mindig.
    Sok sikert a folytatáshoz.
    Puszi Vanessa

    VálaszTörlés
  2. szia:D
    meglátjuk, hogyan fog alakulni a helyzet és talán nem is olyan sokára folytatódik a történet:D

    VálaszTörlés